Ny sæson, nye farver

Så blev det søreme efterår! Det betyder sæsonskifte og en masse nye farver i naturen. Lige noget for sådan en som mig;)

Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg syntes at vi i år har haft de vildeste, smukke morgener med varme og tæt morgendis. Jeg elsker simpelthen det tidspunkt, hvor solen er på vej op og morgendisen så småt letter. Farverne blender stille og roligt ind i hinanden og forsvinder til sidst i horisonten.

Mange morgener har jeg på min tidlige løbetur forsøgt, at fange farverne via utallige billeder, men her rækker en iPhone desværre ikke helt så godt. Det er lidt ligesom når man forsøger at tage et billede af regnbuen…..farverne forsvinder i linsen.

 

Her er et lille udpluk af mine mange forsøg på, at fange disen og farverne i skumringen.

 

Heldigvis er der mange fotografer derude, som har formået at tage de flotteste billeder af det tidlige efterår, de changerende farver og den tætte tåge. Og heldigt for os, så deler de deres arbejde med os på bl.a. pinterest.

Jeg kan virkelig bruge mange timer på pinterest, hvor jeg finder inspiration til farver og strukturer.

Så…… tak til alle jer passionerede fotografer derude som deler jeres arbejde med os andre. I er en kæmpe hjælp og inspirationskilde.