Kunst i private hjem

Hvis der er noget der gør mig glad, så er det når mine kunder sender billeder af min kunst i deres hjem.

Nogen af jer tager endda også tid til, at skrive til mig omkring hvad billedet betyder for netop jer. Mine malerier bliver ikke lavet med henblik på at hænge på udstillinger. De bliver lavet med ideen om, at komme ud og hænge i en masse smukke og personlige hjem. De skal bringe glæde og varme for en masse mennesker.

Min egen måde at præsentere malerierne på er altid enkel og lidt rå. Det har jeg valgt, fordi jeg ikke ønsker at omgivelserne skal forstyrre for meget, når billedet præsenteres for en evt. køber. Man skal kunne forestille sig maleriet uden omgivelserne. Når så billedet kommer hjem i mere hjemlige omgivelser, er det altid en stor forandring. Hvert hjem er unikt – ligesom hvert maleri.