Det nye atelier

Kender I det, når man lige er flyttet i – eller har istandsat hus/lejlighed, og det hele er så pænt, at man  nærmest ikke nænner at slå et søm i væggen? 

Sådan havde jeg det med mit nye atelier. I lang tid, passede jeg virkelig på med ikke at spilde alt for meget maling på gulvet eller efterlade fodspor. 

Det siger sig selv, at det var en ret så umulig opgave, eftersom hvert maleri efterlader rigtig meget maling på gulvet, og da jeg i processen skal frem og tilbage mange gange for at få fat i diverse redskaber, maling o.lign.

Jeg opgav da også hurtigt min plan om et “nydeligt atelier” og det er nu efterhånden ved at ligne et sted hvor der bor en kunstner 😉

Jeg har fået over dobbelt så meget plads og det er fantastisk. Ikke fordi jeg får lavet meget mere end jeg tidligere gjorde – for et maleri tager nu engang så lang tid som det gør. Men pladsen og det naturlige dagslys, gør bare processen meget lettere. Jeg har nu også mulighed for at arbede med de helt store lærreder, hvilket jeg ikke havde plads til før.